Hvis du har en hjemmeside, så ved du nok godt at SEO – Søgemaskineoptimering – er vigtigt. Det er sådan, at dine kunder finder dig, når de googler.

Hvis du har ladet dig friste til at bruge et stock foto på din hjemmeside? Så kommer her en rigtig god grund til at få skifte det ud.

Google vil rigtig gerne sende sine brugere videre til hjemmesider med originalt indhold. Inden Google sender en bruger videre til din hjemmeside, så bliver hele din side scannet, og maskinen vurderer om dine tekster og fotos er originale og relevante.

Bruger du stock fotos – så har du allerede mistet en kæmpe fordel for at ranke godt i søgefeltet. For Google kan genkende dine stock fotos og ser, at de samme fotos bliver brugt på mange hjemmesider. Så der ryger hele din ‘originalt’ indhold fordel.

Udskiftning af fotos er også super vigtigt. Har du de samme fotos, som du havde for 5 år siden? Så er der risiko for, at Google vurderer, at din hjemmeside ikke bliver vedligeholdt, og derfor ikke længere er relevant.

Skal du bruge branding fotos og flotte fotos til din hjemmeside? Så kig forbi www.christinarex.dk

Her er det Merete, der er zoneterapeut og specialiseret i baby og gravid zoneterapi. Merete er rigtig god til at få opdateret sine fotos, så hun hele tiden har originale fotos til kampagner og hjemmeside. Det betyder at når en mulig kunde googler zoneterapi, så kommer Meretes side https://www.blid-zoneterapi.dk højt op på søgelisten.