Jeg vil gerne fortælle hvordan jeg gør så du kan være tryg omkring din fotografering. 

Du skal ikke have corona pas for at blive fotograferet. Min butik er kun åben efter aftale.

Jeg er selv færdig vaccineret i juli, men vi skal stadig passe på hinanden.

Har jeg CoViD symptomer, fx pludselig hoste, ondt i halsen, feber, så rykker vi vores aftale. Og jeg beder dig gøre det samme. Vi har kontakt dagen før din fotografering hvor du får et ‘go’ og en bekræftelse fra mig.

Jeg har stadig godt gang i håndsprit, udluftning/rengøring i fotostudiet og jeg giver ikke hånd, men du kan få en albue hilsen 🙂

Det er vigtigt for mig at det bliver en god og hyggelig oplevelse så du skal også have ro i maven omkring det – det har jeg og jeg er helt tryg ved at fotografere 🙂

Har du spørgsmål til hvordan du booker, hvad der skal ske til fotografering, fremvisning og alt det praktiske? Så kig forbi min Step by Step guide og bliv lidt klogere på det hele. Klik her for at læse mere