Hvis du er selvstændig ligesom mig, så er dit foto ofte det første dine kunder møder. Her mærker de ind i dig og prøver at fornemme, om du er et match for dem.

Det er rigtig fint, hvis du er god til at vise fotos af dine produkter og services. Men det er ikke nok. For der er sikkert mange, der laver noget i stil med dig eller sælger noget ligende. Dine kunder kommer hos dig, fordi de gerne vil handle hos dig. Og her ligger der en kæmpe chance for at få ‘eneret’. For der findes kun en af dig. Her er der ingen konkurrence. Det er det, der gør dig så særlig, og det er her dit unikke bidrag til verden ligger.

Så er det ikke tid til at vise verden, hvem du er? Giv dine kunder en chance for at mærke, hvem du er. Giv dig selv den fantastiske oplevelse, det er at blive set. Og giv dig selv de bedste muligheder, der giver det bedste resultat.

Hvad siger dine fotos om dig? Hvilken historie fortæller de? Og er du tilfreds med dine fotos? Eller har du fornemmelsen af, at du godt kunne gøre det lidt bedre?

De første steps til at drive en virksomhed er at skabe synlighed og skabe interesse. Her kan jeg hjælpe.