Når du booker en branding fotografering, så er noget af det første jeg spørger om: Har du en brand farve? Hvis ja, fedt! For så matcher vi dine billeder, din garderobe og mine fotobaggrunde op imod de farver.

Og hvis svaret er nej, så er det nu du skal gå i tænkeboks 🙂

Det er en super god ide at vælge dine brand farver – og holde fast i dit valg. Farver giver dine kunder en mulighed for genkende dig – og det vil vi jo gerne ha 🙂

Hvis du slet ikke ved hvilke farver, der fortæller din og din virksomheds historie, så vil jeg anbefale dig at lave et mood board. Du kan lave en opslagstavle på pinterest, finde nogle gamle blade og klippe klistre eller du kan tage dit kamera og fotografere de ting, der bedtyder noget for dig. Måske ting der allerede står på dit skrivebord.

Her er mit mood board for mit brand BossLadyBranding. Lakshmi figuren står både på mit skrivebord og jeg har en ekstra i mit fotostudie. Det er uden tvivl hende, der har gjort mit lidt mere lun på lyserød 🙂