Det her billede tog jeg af Lisbeth for 1 år siden, da hun startede hos mig som praktikant. Lisbeth var faldet ud af jobmarkedet pga stress og kommunen mente at et par timer om ugen i min virksomhed kunne gøre en positiv forskel. Og det skal jeg lige love for at det gjorde. 

På bare en måned nåede der at ske så mange fantastiske og skønne ting. Og vi havde så mange planer for fremtiden.

Vores samarbejde sluttede før tid, da Lisbeth fik besked om at hun havde kræft lige omkring nytåret. Den skide sygdom altså. Hold nu op, hvor er jeg træt af kræft. Vi har haft en god kontakt under sygdomsforløbet, og vi har begge ønsket en ny praktikperiode, så snart Lisbeth var kræftfri og klar igen.

Her for et par uger siden er Lisbeth så startet op hos mig til et nyt praktikforløb ❤️ Og vi er igen i fuld gang med alle vores planer

Det her billede er stadig et af mine favorit billeder og det ligger stadig på forsiden af min hjemmeside. Og jeg ved at det betyder alverden for Lisbeth, at hun nåede at få taget sådan et flot billede med sit flotte hår. 

Så I kommer snart til at se mere til Lisbeth. Og ja, nok også til mig, for Lisbeth er ved at planlægge min branding fotografering 🙂

Processed with MOLDIV