Jeg glæder mig til den dag, hvor kvinder er ligeså tilfredse med at være 60 år, som de er ved at være 20 år. Den dag, hvor alle kvinder kigger kærligt på deres små sidebuler og smiler til deres vinkedeller. 

Og når det så er sagt, så ved jeg, at vi kvinder kan være hårde ved os selv. Og jeg ved, at uanset hvor mange gange, at jeg fortæller dig, at du er smuk, så ville du ønske, at du lige havde smidt et par kg inden den fotografering… Hvis det er dig, så er det her altså ikke min første knallert tur på kajen…

De fleste kvinder, der kommer til en boudoirfotografering er på en rejse, hvor de øver sig i at elske sig selv lidt højere. Og det kan være hårdt. Måske de er utilfredse med deres lår, mave, smilehuller, fregner, rynker – you name it. Jeg tager dine følelser omkring din krop meget seriøs, og jeg kunne ikke drømme om at udsætte dig for noget, der gør dig utilpas eller ked af det. 

I mit fotostudie skal vi fejre dig og din krop! Du gør det så godt! Når det så er sagt, så lover jeg dig, at jeg kommer til at posere dig på den mest flatterende måde, lægge mit lys, så du ser allerbedst ud, mens jeg fotograferer fra den allermest flatterende vinkel. 

Jeg har fotograferet mange kvinder – alle unikke og helt ekstraordinære kvinder. Jeg kender alle tricksene, så jeg får fokus på de områder af din krop, som du elsker. Jeg vil selvfølgelig gøre alt hvad jeg kan for, at du også kommer til at elske de dele, du bekymrer dig over. Men jeg har også fuldforståelse og stor respekt for, at du måske ikke er klar til det endnu.