Som fotograf med speciale i gravidfotograferinger er mit mål at det bliver en god og tryg oplevelse at komme til fotograf. Jeg er med hele vejen og guider dig igennem forberedelserne til din fotografering. Når vi kommer til selve fotograferingen, viser jeg dig, hvordan du skal posere

En gravid fotografering handler ikke kun om det endelige resultat. De flotte billeder.

Det handler om at du skal have en god oplevelse, hvor du er i centrum og hvor du kommer til at føle dig gudesmuk.

De flotte billeder skal minde dig om den følelse

Din gravidfotografering handler om dig

Din gravidfotografering handler om dig. Det går ud på, at du skal have en særlig oplevelse, hvor vi tager nogle flotte billeder af dig og din gravide mave. Billederne skal minde dig om denne her særlige tid.

Jeg tilbyder derfor ikke gravidfotografering kombineret med børnefotografering/familiefotografering. For når der er små ældre søskende med til gravidfotografering, så forsvinder fokus fra dig, og du går fra at være gravid kvinde til at være mor.

Og det er svært at være ‘model’ og mor samtidig – det giver ikke de bedste muligheder for de flotteste billeder.

Hvis du ønsker et familiebillede, vil jeg anbefale jer at tage til fotograf og få lavet familiebilleder og børnebilleder, når den lille ny er kommet til verden og hele familien er komplet.