En Bosslady hepper du på andre selvstædige kvinder og lyser vejen. En Bosslady har ikke konkurrenter for hun ved, at der kun findes en som hende. Hun ser andre selvstændige kvinder i hendes branche som potentielle samarbejdspartnere, og ved at deres success ikke betyder hendes fald.

Er du selvstændig ligesom mig? Jeg inviterer dig til en personlig fotosession med mig. Det vil ændre på den måde du ser dig selv og din virksomhed på. Din succes afhænger af din synlighed. Og din lyst til at være synlig. Her kan jeg hjælpe. Jeg er selv gået vejen og er nu klar til at hjælpe dig.

Jeg sætter altid god tid af til mine fotograferinger. En portrætfotografering er en process, hvor vi arbejder os hen imod det udtryk du gerne vil have.

Det er altid en god oplevelse, og vi stopper ikke før vi begge er tilfredse med resultatet.

Bagefter udvælger du favoritterne sammen med mig, og jeg fortæller, hvordan jeg vil redigere og retouchere dem. Så de bliver ligesom du vil have dem.

Vil du vide mere om en business branding fotografering? Så klik dig videre til www.bossladybranding.dk – en del af Christina Rex Fotograf