Graviditet er sådan en smuk og unik periode i en kvindes liv. Med smukke og kunstneriske billeder kan du fejre og mindes denne smukke tid.

Som professionel fotograf med speciale i gravidfotograferinger er mit mål at det bliver en god og tryg oplevelse at komme til fotograf. Jeg er med hele vejen og guider dig igennem forberedelserne til din fotografering og viser dig, hvordan du skal posere, når vi kommer til selve fotograferingen

HVORNÅR ER DET BEDST AT FÅ TAGET GRAVIDBILLEDER

jeg anbefaler at du er imellem uge 31-36, når du skal fotograferes, hvis du venter dit første barn. Har du allerede børn, bliver maven hurtigt stor igen, og så vil jeg anbefale uge 28-32. Er du gravid med tvillinger anbefaler jeg gravid fotos i uge 27-31

Det seneste jeg har fotograferet en gravid var uge 39+5, så meget kan lade sig gøre. Men jeg har også omvendt haft en gravid, der måtte aflyse sin sene fotografering, da hun fik det dårligt, da slutspurten satte ind

Så jeg vil til enhver til anbefale at booke din fotografering inden du kommer for langt hen. Så du er sikker på at få smukke billeder

HÅR, MAKE-UP, NEGLE

En gravid fotografering handler ikke kun om det endelige resultat. De flotte billeder.

Det handler om at du skal have en god oplevelse, hvor du er i centrum og hvor du kommer til at føle dig gudesmuk.

Det er derfor den oplagte mulighed for at forkæle dig selv lidt med en manicure. Jeg anbefaler naturlige, pastelfarver til dine negle, der vil se ekstra smukke ud, når vi fx fotograferer dine hænder på din mave

Jeg anbefaler at du holder din make-up i den naturlige ende. En naturlig dagsmake-up med fokus på kindben og øjne.  

Jeg er en stor tilhænger af kunstige øjenvipper til portrætter, da de ser så smukke ud på billeder. Når du kigger ind i et kamera er øjnene det vigtigste på et portræt. Når du kigger på din mave til en gravidfotografering, tilføjer de bølgende øjenvipper en ekstra dimension til dit ansigt og portræt
Hvis du overvejer falske øjenvipper, så anbefaler jeg at du får sat single lashes på, da de er de smukkeste og mest naturlige

Jeg anbefaler løst hår med god volumen

DET HER SKAL DU UNDGÅ

-Selv om du gerne vil se lækker solbrun ud til din fotografering, så vil jeg til enhver til anbefale dig at du holder dig fra spray tan, selvbruner og store mængder bronze/shimmer

-Undgå stramt undertøj og tøj på selve dagen, da det laver mærker i din hud. Mød gerne op til din fotografering i løs afslappet tøj 

-Undgå alt for meget make-up såsom smokey eyes

GARDEROBE

Nogle kvinder viser gerne hele deres gravide krop frem uden tøj på et smukt og kunstnerisk billede, hvorimod andre foretrækker at deres gravide krop er fuldt påklædt.

Uanset hvad du foretrækker, så er der mange muligheder for poseringer og påklædning/styling

BLONDER: Jeg elsker blonder og blonde strukturen fotograferer så flot

KJOLER: Jeg anbefaler at du har mindst en sort stram kjole til et silhouette billede og en lys luftig kjole til de mere ‘gudinde/mother nature’ portrætter. Her kan løse chiffon kjoler med empire snit fungere rigtigt flot

JEANS: Jeans fungerer superflot til de mere afslappede gravidbilleder. Jeg anbefaler at du tager et par af dine egne jeans (før du blev gravid) med i stedet for gravidjeans, da elastik bæltet på gravidjeans ikke ser så charmerende og flatterende ud

 

UNDERTØJ: Her er det vigtigste at du har et sæt pænt undertøj med en god pasform

TOP+NEDERDEL/KJOLE MED KIG TIL MAVEN: Her er mulighed for at vise maven frem men stadig være påklædt

FARVER: En kjole i en stærk farve kan være super flot. Jeg vil dog til enhver tid anbefale dig at du holder dig til ensfarvede kjoler og holder dig fra mønstre

STOF: Stof kan bruges til at dække din krop og det kan blive kastet op i luften for at skabe de mere drømmende luftige gudinde billeder
  

SMYKKER: Jeg anbefaler alle gravide at kigge efter statement smykker, halstørklæder, hårbånd o.lign. da de kan tilføje en flot dimension til dine billeder

Det vigtigste tip:

Det vigtigste er at du nyder oplevelsen ved at være ved fotograf. Denne her fotografering handler kun om dig og det er vigtigt at det bliver en behagelig og afslappende oplevelse for dig 

Jeg lover dig, at din fotografering bliver en fantastisk oplevelse. Det er ikke dit job at være fotogen. Det er mit job at guide dig og tage smukke billeder, hvor du tager dig bedst muligt ud. Billeder som du vil være stolt af at vise frem.

Pst: Jeg har selv 2 børn, og jeg kan godt huske hvordan jeg var klædt det meste af min graviditet.. Derfor har jeg investeret i mange flotte fotokjoler til gravide – så du kan låne en flot kjole til din fotografering. Klik her for at gå til klædeskabet