Her er det Marie, der har hjulpet mig med at udarbejde poseringskort vol 2. I mit fotostudie har jeg en hel kasse med postkort billeder med forskellige poseringer. Det gør det nemt for mig, når jeg skal planlægge netop din fotografering

Jeg elsker at arbejde med forskellige poseringer, især når jeg fotograferer kvinder.

Det er tit de mindste detaljer, der gør forskellen imellem et okay portræt og et fantastisk portræt. Og jeg synes jo, at alle kvinder fortjener at have fantastiske portrætter af sig selv, så jeg sælger faktisk ikke okay portrætter 🙂

Og det der klæder en kvinde – klæder ikke automatisk en anden kvinde. Men bare ud fra din bygning, højde og alder så har jeg allerede en rigtig god ide om hvad der vil klæde dig

Alt blive dygtig til at posere er noget jeg bruger meget tid på. Jeg vil simpelthen være den bedste 🙂