En fotografering handler ikke kun om billeder. Den handler også om at bygge selvværd og selvtillid op. 

Forskellen på selvværd og selvtillid er noget, der interesserer mig meget. Måske fordi jeg havde helt forkert fat i den i mine 20’ere. Og så er det jo dejligt at være 38 år gammel og føle at jeg endelig ‘har landet den’

For i min verden er smukke billeder af dig selv ikke et udtryk for forfængelighed

Selvværd er en grundlæggende følelse, der bliver skabt i den tidlige barndom. Det er følelsen af at være elsket og følelsen af ‘Jeg er okay’. 

Selvtillid er noget du selv skaber hen ad vejen. Du kan få selvtillid af at have en vigtigt job og en høj løn. Eller selvtillid af at være god til at spille fodbold eller tennis. Men det kan være farligt at bygge sig selv op på den slags ting. For du kan miste det gode job eller miste din evne til at dyrke sport pga skade osv. 

Men er dit selvværd spot on, så bliver du ligesom det kæmpe store træ, der har rødder helt ned i dybet. Selv den vildeste storm kan ikke vælte dig. En person uden den grundlæggende tro på ‘jeg er okay’ bliver som et træ uden rødder. Du vælter nemt

Smukke billeder af dig selv handler ikke om forfængelighed. Det handler om kærlighed til dig selv. Det handler om, at du er okay som du er lige nu. At det godt kan betale sig at gå til fotograf. Fordi du har mennesker, der elsker dig, der vil elske at have et billede af dig. Fordi du fortjener at have et billede af dig selv, som du ser ud lige nu

For skønhed på billeder handler ikke om udseende. Det handler ikke om rynker. Dem har du jo fået fordi du har grinet så meget. Det handler ikke om den løse hud på armene. Den har du jo fået fordi du har uddelt så mange gode krammere. 

Det handler om dig. At du er så smuk indeni, at det skinner igennem overfladen og lyser ud af dig
-Christina Rex