Vil du se lidt behind the scenes klip fra en af mine børnefotograferinger?

Isabella er startet i 1. klasse på Maglehøjskolen i Ølstykke, og der har de en helt speciel tradition for de nye elever. Alle børnene starter nemlig med at lære at spille violin

Jeg har fotograferet Isabella og hendes mor tidligere, så Isabella vidste godt hvad der skulle ske. Hun glædede sig til krøller og tylkjole og følte sig som en magisk prinsesse. Jeg synes, at den alder er fantastisk at fotografere. Isabella havde kun ros om sig selv, sine evner og sit udseende. Jeg synes, at det er så fedt, når børn bare kigger sig i spejlet og siger : Jeg er så smuk. Det kunne vi voksne lære lidt af

Mit håb for Isabella er, at hun kan bevare de positive tanker og ord om sig selv, så længe som overhovedet muligt. Og at de her billeder vil minde hende om en helt særlig dag, hvor verden drejede sig om hende, og hvor hun fik lov til bare at være smuk og særlig